BV Almere declasseert landskampioen Duinwijck

ALMERE • Zo 15 december 2019 | 17:38 • Zondag 15 december 2019 | 17:38

Badminton Vereniging Almere heeft zondagmiddag de topper in de kampioensgroep tegen Duinwijck met grote cijfers gewonnen. In de eigen sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk werd de ploeg uit Haarlem met 8-0 naar huis gestuurd.

Het herendubbel Adam Hall/Alex Vlaar was te sterk voor het koppel Ties van der Lecq/Jacco Arends. Het damesdubbel Cheryl Seinen/Tamara van der Hoeven versloeg het koppel Sophie Brown/Fabienne van Affelen.

Amy Tan won haar partij van Corinne Breukers, terwijl de andere dames single partij winst opleverde voor de Deense Irina Andersen tegen Akvile Stapusaityte. Aram Mahmoud versloeg Jordy Hilbink, terwijl de andere heren-single in winst werd omgezet door Dennis Koppen tegen Ties van der Lecq.

Het gemengd dubbel team Alex Vlaar/Tamara van der Hoeven was te sterk voor Jacco Arends en Sophie Brown. Het andere mix koppel Adam Hall en Cheryl Seinen bepaalde ten slotte de eindstand op 8-0 tegen Jordy Hilbink en Akvile Stapusaityte.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel