Trainer Schaap stopt per direct bij ASV Dronten

DRONTEN • Zo 5 januari 2020 | 14:16 • Zondag 5 januari 2020 | 14:16

Trainer Wim Schaap stopt per direct bij asv Dronten. Dat meldt de voetbalclub op zijn website. Schaap had begin december al aangegeven dat hij komende zomer zou vertrekken maar de trainer zet er nu al een punt achter.

De selectie was deze week op trainingskamp in Brabant. Schaap baalt dat er oefenwedstrijden zijn afgelast en er te weinig voetballers aanwezig zijn om te trainen. Volgens Schaap is er geen voltallige selectie waarmee op een goed niveau getraind kan worden. Tegen De Drontenaar zegt Schaap dat hij waarschijnlijk te fanatiek en te professioneel is voor deze club.

Volgens asv Dronten is de reden 'een verschil van inzicht en visie'. De voetbalclub laat weten zo spoedig mogelijk met een oplossing te komen voor de invulling van de resterende seizoenshelft. Asv Dronten staat op de vierde plaats in de Zaterdag Tweede Klasse G van het district Oost, vlak achter de Lelystadse teams Batavia'90 en Unicum.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel