Boymans hoopt op minuten tegen De Graafschap

ALMERE • Do 16 januari 2020 | 14:59 • Donderdag 16 januari 2020 | 14:59

Aanvaller Ruud Boymans hoopt vrijdagavond tegen De Graafschap op zijn eerste speelminuten in het shirt van zijn nieuwe club Almere City FC. Boymans tekende vorige week na drie jaar van blessureleed een contract voor de rest van het seizoen in Almere.

De 30-jarige spits zat afgelopen zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) voor het eerst bij de wedstrijdselectie. Ondanks dat Boymans warm mocht lopen in de Adelaarshorst, bracht trainer Ole Tobiasen hem uiteindelijk nog niet binnen de lijnen.

Boymans: “Vorige week beleefde ik alles weer net als de eerste keer, net alsof het mijn debuut was: mijn tas inpakken, naar de club rijden en mijn scheenbeschermers omdoen. Dat was een mooi moment, maar nu staat er weer een andere wedstrijd op het menu. Het moment om te gaan spelen komt dichterbij, maar dat is aan de trainer en aan mij om te laten zien dat ik fit genoeg ben."

Boymans traint pas 2 weken volledig met de groep mee en dus was hij totaal niet teleurgesteld dat hij nog geen minuten maakte tegen Go Ahead Eagles “Nee, ik ben allang blij dat de club mij deze kans geeft. Dat ik al zo snel bij de selectie zat, was voor mij alleen maar bonus. Ik heb genoten van de wedstrijd, van de spanning en van het team”, aldus Boymans. Komende dinsdag speelt Almere City FC een oefenwedstrijd tegen Cambuur en in die wedstrijd zal Boymans zeker in actie gaan komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel