Badmintonners bereiken finale landstitel

ALMERE • Zo 19 januari 2020 | 15:17 • Zondag 19 januari 2020 | 15:17

De badmintonners van AviAir Almere BV hebben zich zondagmiddag geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. Het team van coach Dave Khodabux had in het duel tegen Duinwijck in Haarlem nog drie punten nodig. Deze werden met een 7-1 overwinning ruimschoots binnengehaald.

De Almeerders zijn door dit resultaat met nog één duel te spelen op de eerste plaats geëindigd in de Kampioenspoule en dus niet meer in te halen door de concurrentie.

De Almeerders treffen in de finale Duinwijck uit Haarlem of Drop Shot uit Den Haag. Deze ploegen gaan in een tweeluik uitmaken wie zich plaatst als tegenstander van de Almeerders in de finale die op 7 maart wordt gespeeld in Den Bosch.

Het laatste duel in de Kampioenspoule waarbij voor de Almeerders niets meer op het spel staat wordt volgende week zaterdag in Almere gespeeld. De tegenstander is dan Drop Shot uit Den Haag.

Het is BV Almere nog nooit gelukt om landskampioen te worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel