Alhaft dichtbij rentree voor City FC

ALMERE • Do 6 februari 2020 | 15:44 • Donderdag 6 februari 2020 | 15:44

Ilias Alhaft van Almere City FC is aan het laatste deel van zijn langdurige revalidatie begonnen. Alhaft is op de weg terug na een zware knieblessure (afgescheurde kruisband), die hij vorig jaar april opliep tijdens de thuiswedstrijd tegen Telstar. De aanvaller heeft inmiddels de groepstraining volledig hervat en hoopt binnenkort zijn rentree op de velden te kunnen maken.

"Ik zit nu echt in de laatste fase van mijn revalidatie en gelukkig gaat het goed, ik ben hartstikke blij. Ik heb de afgelopen maanden veel aan krachttraining gedaan. Ik wil niet alleen op mijn oude niveau terugkomen, maar nog veel sterker terugkomen", aldus Alhaft.

De aanvaller, die begin vorig jaar overkwam van Sparta wil in de slotfase van de competitie nog van grote waarde zijn voor Almere City FC: "We hebben allemaal de ambitie om te gaan promoveren. Ik wil daar mijn steentje aan bijdragen. Ik wil mijzelf weer op de kaart gaan zetten en Almere naar de eredivisie schieten", aldus Alhaft.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel