Vermakelijk duel tussen Flevo Boys en Eemdijk doelpuntloos

EMMELOORD • Za 15 februari 2020 | 16:30 • Zaterdag 15 februari 2020 | 16:30

Voetbalclub Flevo Boys uit Emmeloord en Eemdijk kwamen zaterdagmiddag, ondanks kansen over en weer, niet tot scoren: 0-0.

In de eerste helft golfde het spel op en neer. Beide ploegen kregen flink wat kansen, maar tot doelpunten leidde dit niet. Direct na rust had Flevo Boys een enorme kans op de 1-0. Ivar Span stond alleen voor het doel van Eemdijk, maar zijn lob belandde naast het doel. Ook Frank Post en invaller Madih Doufikar waren dicht bij een treffer.

Aan de andere kant stond Flevo Boys-keeper Rodney Rosink een aantal keren op de goede plaats om een treffer van Eemdijk-aanvaller Jesper van Dalen te voorkomen. Zodoende moesten beide ploegen genoegen nemen met een gelijkspel. Het was voor Flevo Boys alweer de zevende remise van het seizoen.

Door het gelijkspel blijft Flevo Boys op een dertiende plaats staan in de hoofdklasse B.