City FC haalt bezem flink door selectie

ALMERE • Do 9 april 2020 | 15:04 • Donderdag 9 april 2020 | 15:04

De bezem gaat flink door de selectie van Almere City FC na dit seizoen. De eerste divisie club neemt definitief afscheid van 9 spelers en mogelijk worden dat er zelfs 11. In plaats van deze spelers zullen volgens technisch manager Teun Jacobs betere voetballers gehaald worden met de broodnodige eredivisie ervaring.

De keepers Timo Plattel en Roy Kortsmit, rechtsback Nicky van Hilten, centrale verdedigers Bart Meijers en Joedrick Pupe, linksback Dico Koppers, middenvelders Youri Loen en Ricardo Kip en aanvaller Torino Hunte krijgen geen nieuwe aanbieding en mogen definitief op zoek naar een nieuwe club.

Deur op kier voor Receveur en Boymans
Voor middenvelder en aanvoerder Tim Receveur en aanvaller Ruud Boymans staat de deur nog op een kier wat betreft volgend seizoen. Zij komen beide terug van langdurige blessure's en krijgen voorlopig geen nieuwe aanbieding. De club bekijkt in een later stadium of ze alsnog een nieuwe aanbieding zullen krijgen.

Ahannach blijft wel
Almere City FC heeft wel een akkoord bereikt met Anass Ahannach. De Marokkaanse aanvallende middenvelder tekent een nieuw contract voor twee seizoenen. Eerder deze week tekende ook rechtsback Bram van Vlerken een nieuwe overeenkomst voor twee seizoenen bij de club

Club wacht op Efmorfidis
James Efmorfidis is nu nog de enige speler met een aflopend contract, die wel een nieuwe aanbieding heeft ontvangen van Almere City FC. De Griek heeft nog niet aangegeven of hij door wil bij de club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel