Badmintonners BV Almere willen titel prolongeren

ALMERE • Zo 19 juli 2020 | 9:24 • Zondag 19 juli 2020 | 9:24

Coach Dave Khodabux gaat er komend seizoen met de badmintonners van BV Almere alles aan doen om de landstitel prolongeren. "We gaan die titel verdedigen met alles wat we in ons hebben. Aan het einde van de rit gaan we zien of dat goed genoeg is." Khodabux is met de Almeerse selectie in voorbereiding op een nieuw seizoen in de eredivisie.

In zijn debuutjaar als coach pakte Khodabux vorig seizoen voor het eerst in de clubgeschiedenis de titel in de eredivisie. In de Maaspoort in Den Bosch werd Drop Shot uit Den Haag verslagen. Khodabux wil graag de titel verdedigen, maar dat is niet het belangrijkste. "Ik wil mijn spelers beter maken. Dat doel blijf ik nastreven en daar zal een bepaald resultaat bij horen. Afgelopen seizoen is dat het kampioenschap geweest. En dat is schitterend geweest. Dit seizoen zullen wij daar weer ons uiterste best voor doen, maar de ontwikkeling van de spelers staat bij mij voor op."

De Almeerders zijn blij dat er eindelijk weer kan worden getraind. Khodabux: "Het kriebelt, we hebben er echt weer zin in." De Almeerders hopen in september aan de competitie in de eredivisie te beginnen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel