Flevo Boys wint eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen

EMMELOORD • Za 5 september 2020 | 16:45 • Zaterdag 5 september 2020 | 16:45

De voetballers van Flevo Boys uit Emmeloord hebben hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Hoofdklasse B gewonnen. Uit tegen DETO Twenterand uit Vriezenveen boekte de ploeg van trainer Arjen Postma een 2-3 zege.

Flevo Boys kwam na twintig minuten spelen op voorsprong. Timon Rorije zette goed druk waarna verdediger Tim Bongers een eigen doelpunt maakte. Twee minuten later was het Rorije die de 0-2 maakte na een assist van Saïd Hassan. In de tweede helft zorgde Ferdi ter Avest namens de thuisploeg voor de aansluitingstreffer.

Yumé Ramos had in de zeventigste minuut de 1-3 op de schoen, maar faalde oog in oog met doelman Jens Veldwachter. In de corner die daarop volgde, scoorde Ramos alsnog. DETO kwam nog wel op 2-3 via een fraaie treffer van Kai Wesselink, maar de zege voor Flevo Boys kwam daarna niet meer in gevaar.