Eerste seizoensnederlaag voor Flevo Boys

EMMELOORD • Za 3 oktober 2020 | 16:32 • Zaterdag 3 oktober 2020 | 16:32

Flevo Boys uit Emmeloord is vanmiddag zwaar onderuit gegaan in de hoofdklasse B. In en tegen Genemuiden werd het 5-2 voor de thuisploeg.

Flevo Boys begon niet goed aan de voetbalwedstrijd in Genemuiden. De Emmeloorders stonden na 5 minuten al op een 2-0 achterstand. Het team van trainer Arjen Postma deed in de zestiende minuut van de eerste helft iets terug. Yander Zandbergen was trefzeker (2-1).

Na rust kwam Flevo Boys op een grotere achterstand te staan. De thuisploeg scoorde snel na de pauze de 3-1. De schade werd nog veel groter voor de Emmeloorders. Een paar minuten later werd het 4-1 en 5-1. Yume Ramos deed nog wel iets terug voor Flevo Boys en maakte een kwartier voor tijd de 5-2. Daar bleef het bij en zo liep Flevo Boys op tegen de eerste nederlaag van het seizoen. De ploeg van Postma blijft wel koploper van de hoofdklasse B.