Wedstrijd FC Den Bosch- Almere afgelast door corona-besmettingen

ALMERE • Di 6 oktober 2020 | 12:56 • Dinsdag 6 oktober 2020 | 12:56

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Almere City in de Keuken Kampioen Divisie gaat dinsdagavond niet door. Beide clubs hebben momenteel te maken met corona-besmettingen binnen hun selecties.

Bij FC Den Bosch was sprake van één coronageval, waarna de GGD de complete selectie van de Bosschenaren heeft verplicht in quarantaine te gaan. Hierdoor werd de wedstrijd definitief afgelast.

Omroep Flevoland meldde eerder al dat het coronavirus heeft toegeslagen bij Almere City FC. Vier personen rond de eerste selectie zijn maandag positief getest op COVID-19. Zij zitten voorlopig in thuisquarantaine.

Het gaat om drie spelers uit de eerste selectie en één lid van de begeleidende staf. Het is nog onduidelijk om welke voetballers het gaat. Daar wordt uit privacy-overwegingen geen informatie over gegeven. De gehele selectie en staf ondergaat telkens één dag voor een wedstrijd een coronatest.

Ondanks de coronagevallen wilde Almere City FC dinsdagavond gewoon gaan voetballen in Den Bosch. De club was 'desondanks goed voorbereid om de tweede plaats van de ranglijst te verdedigen".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel