Personele problemen bij Almere City tegen Eagles

ALMERE • Vr 20 november 2020 | 16:13 • Vrijdag 20 november 2020 | 16:13

Almere City FC trainer Ole Tobiasen kent in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zaterdag weer de nodige personele problemen. Op de afsluitende training van vrijdag ontbraken Faris Hammouti, Elias Sorensen, Shayon Harrison en Radinio Balker. Anass Ahannach en Ilias Alhaft zijn al langer geblesseerd.

In vergelijking met de met 7-2 verloren uitwedstrijd van Cambuur van afgelopen zondag zijn er tegen Go Ahead Eagles basisplaatsen voor spits Thomas Verheydt en linksback Thibaut Lesquoy (ten koste van Delvechio Blackson). Ook lonken er basisplaatsen voor Guillermo Gauna en Jearl Margaritha van Jong Almere City FC.

Mees Kaandorp die zondag in Leeuwarden ontbrak vanwege een liesblessure zit weer bij de selectie, maar begint waarschijnlijk vanaf de bank. De Belg Xian Emmers, die twee maanden geleden zijn enkelbanden scheurde, zit ook weer bij de selectie. De zoon van oud Belgisch international Marc Emmers kwam tijdens de thuiswedstrijd tegen TOP Oss op 15 september voor het laatst in actie voor de Almeerders. De huurling van de Italiaanse topclub Internazionale is veel eerder hersteld dan verwacht.

Alle spelers van Almere City FC worden in de aanloop naar elke competitie-wedstrijd getest op Covid-19. Pas een paar uur voor de wedstrijd maakt de club bekend of er eventueel nieuwe coronagevallen binnen de selectie zijn. De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles begint zaterdagmiddag om 16.30 uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel