Keeper Woud staat open voor langer verblijf bij City FC

ALMERE • Do 26 november 2020 | 18:58 • Donderdag 26 november 2020 | 18:58

Doelman Michael Woud is dit seizoen één van de grote smaakmakers bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie: Almere City FC. De 21-jarige keeper uit Nieuw-Zeeland wist in de eerste dertien competitiewedstrijden al zeven keer zijn doel schoon te houden.

Woud wordt door de Almeerders voor één seizoen gehuurd van eredivisieclub Willem II. Almere City wist afgelopen zomer echter geen optie tot koop te bedingen op de talentvolle doelman. Hij heeft in Tilburg nog een doorlopend contract tot medio 2022. Woud: "Op dit moment ben ik blij hier. Ik zeg bij voorbaat geen nee tegen een langer verblijf. Ik heb hier een goed gevoel en ik sta er open voor".

Geen interesse in Willem II
Woud vervolgt: "We moeten gaan kijken wat de toekomst brengt. Wat er nu gebeurt bij Willem II, daar ben ik niet in geïnteresseerd. Het maakt mij niet uit hoe het met ze gaat, want het is mijn club niet meer! Almere is nu mijn club en daar wil ik elke week presteren", aldus Woud.

Promoveren en naar de Spelen
Woud heeft in 'no time' de naar Noorwegen vertrokken Joshua Smits doen vergeten bij Almere City FC met dus al zeven clean-sheets in de eerste dertien wedstrijden van het seizoen. De boomlange doelman wil koste wat het kost komende zomer met Almere City FC promoveren naar de eredivisie. Woud, die in Auckland geboren werd, wil daarna bij Nieuw-Zeeland onder de lat staan tijdens de Olympische Spelen van Tokio.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel