City FC wacht loodzwaar uitduel in Volendam

ALMERE • Do 26 november 2020 | 22:17 • Donderdag 26 november 2020 | 22:17

Almere City, de koploper van de Keuken Kampioen Divisie speelt vrijdagavond de lastige uitwedstrijd tegen FC Volendam. De Noord-Hollanders staan momenteel vijfde op de ranglijst met 7 punten minder dan de Almeerders. In de aanloop naar deze belangrijke uitwedstrijd heeft geen enkele speler binnen de selectie een positieve Covid-test afgelegd.

Ondanks het verschil op de ranglijst ziet Almere City-trainer Ole Tobiasen FC Volendam als één van de beste ploegen van de eerste divisie. De Deense oefenmeester kan in vergelijking met de gewonnen thuiswedstrijd van vorige week tegen Go Ahead Eagles weer een beroep doen op Faris Hammouti en Shayon Harrison.

Tobiasen kan tijdens de Markermeer-derby geen beroep doen op Radinio Balker en Anass Ahannach, die al langer geblesseerd zijn. Ook spits Elias Sorensen ontbreekt in het vissersdorp vanwege een achillespeesblessure.

Vermoedelijke opstelling Almere City:

Woud, Van Vlerken, Mirani, Helstrup, Lesquoy, Receveur, Koolwijk, Hammouti, Kaandorp, Verheydt en Bouyaghlafen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel