Golfresidentie profiteert van sluiting golfbaan Lelystad

DRONTEN • Do 21 januari 2021 | 20:16 • Donderdag 21 januari 2021 | 20:16

Omdat de 18-holes golfbaan in Lelystad gesloten is, krijgt golfclub Golfresidentie Dronten veel nieuwe leden. De eigenaar van de golfbaan in Lelystad maakte in 2018 al bekend dat op de 18-holes golfbaan jaarlijks verlies werd geleden. Vanaf 31 december wordt er niet meer gespeeld in Lelystad.

In Dronten is nog ruimte genoeg voor nieuwe leden, zegt voorzitter Jan Haasnoot. De golfclub in Dronten heeft nu ongeveer 700 leden en in totaal kan de club ongeveer 1200 leden hebben. De afgelopen periode hebben zich zo'n vijftig nieuwe spelers aangemeld bij de ledenadministratie van de golfclub.

Veel mensen denken dat de baan in Dronten alleen voor de bewoners van de residentie is en daarom waren er volgens Haasnoot weinig mensen van buitenaf lid. Met de sluiting van de baan in Lelystad is daar nu verandering in gekomen en heet de voorzitter de nieuwe leden hartelijk welkom bij zijn club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel