Willem II-huurling Yeboah wil plezier terugvinden bij Almere City

ALMERE • Ma 25 januari 2021 | 18:23 • Maandag 25 januari 2021 | 18:23

Aanvaller John Yeboah trainde maandag voor het eerst mee bij Almere City FC. De Almeerders huren de 20-jarige Duitser voor de rest van het seizoen van eredivisieclub Willem II. Yeboah hoopt volgende week maandag tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC zijn debuut te maken voor zijn nieuwe club.

Willem II nam Yeboah aan het begin van het seizoen nog over van WfL Wolfsburg, dat uitkomt in de Duitse Bundesliga. De Duits jeugdinternational kwam dit seizoen in Tilburg echter niet al te veel aan spelen toe en hoopt nu in Almere het plezier terug te gaan vinden: "Daarom ben ik hier, ik wil gewoon spelen. Ik wil hier een betere speler worden en weer plezier gaan hebben", aldus Yeboah.

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City FC is heel blij met de komst van Yeboah: " Ik ken hem heel goed, omdat hij bij alle nationale jeugdteams gezeten. Tot en met afgelopen jaar bij Duitsland onder de 20 jaar. Daar was hij waanzinnig efficient in het maken van goals en het geven van assists. Daarnaast denk ik dat hij met zijn specifieke kwaliteiten: creativiteit, snelheid en scorend vermogen een goede aanvulling is op de buitenspelers die wij al hebben", aldus Jacobs.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel