Almere City wil verder met trainer Tobiasen 

ALMERE • Zo 14 februari 2021 | 18:07 • Zondag 14 februari 2021 | 18:07

De kans is groot dat Ole Tobiasen ook volgend seizoen hoofdtrainer is bij Almere City FC. Club en trainer hebben de intentie uitgesproken door te willen met elkaar en zijn momenteel in gesprek over een nieuw contract voor de Deense oefenmeester. Zijn huidige contract loopt komende zomer af.

Tobiasen: “We hebben gesprekken gevoerd waarin de intentie is uitgesproken dat we willen verlengen. Nu hopen we dat we snel iets op papier te zetten en rond te kunnen komen. Mijn eerste prioriteit ligt ook hier, om deze klus af te maken richting promotie. Ik zit hier op mijn plek, dus ik sta er zelf ook voor open om bij te tekenen hier.

Tobiasen is bezig aan zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer bij Almere City FC. Onder leiding van de Deen draaien de Almeerders mee in de top van de Keuken Kampioen Divisie. In het seizoen 2018-2019 en in het seizoen 2019-2020 was Tobiasen ook eindverantwoordelijke bij de club, maar destijds op interim basis na het ontslag van respectievelijk Michele Santoni en Robert Molenaar.

Prima statistieken

Ole Tobiasen kan prima statistieken overleggen tijdens de onderhandelingen met de clubleiding: onder zijn leiding speelde Almere City FC in totaal 46 competitiewedstrijden, waarin in totaal 94 punten werden gepakt. De Almeerders wonnen onder leiding van Tobiasen 29 wedstrijden, speelden 7x gelijk en verloren in totaal 10 duels onder leiding van de Deen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel