Hockey-doelman Wijsman vertrekt naar Den Bosch

ALMERE • Di 20 april 2021 | 10:31 • Dinsdag 20 april 2021 | 10:31

Doelman Flip Wijsman gaat vertrekken bij De Almeerse Hockey Club. De doelverdediger draagt vanaf volgend seizoen de kleuren van hockeyclub Den Bosch.

Wijsman speelde afgelopen zondag nog tegen de nummer vier uit de Hoofdklasse. Doordat in Noord-Brabant met 2-0 werd verloren degradeerden de Almeerders na vijf seizoenen uit de Hoofdklasse.

Wijsman kwam in 2019 van Bloemendaal naar Almere als opvolger van vaste doelman Youri Beck die vanwege sociaal/maatschappelijke redenen zijn carrière op een lager pitje wilde zetten.

Begrip
Bij De Almeerse Hockey Club is er begrip voor de beslissing van Wijsman om zijn carrière in Den Bosch voort te zetten: "Met trots nemen wij afscheid van hem. Heren 1 heeft veel steun aan hem gehad en wij willen dan ook namens iedereen onze dank laten uitgaan naar Flip. Wij wensen hem het allerbeste bij zijn nieuwe club en bij Jong Oranje!’’

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel