Andries Jonker kandidaat voor trainerschap Almere City

ALMERE • Di 20 april 2021 | 10:44 • Dinsdag 20 april 2021 | 10:44

Andries Jonker is één van de kandidaten om volgend seizoen hoofdtrainer te worden bij Almere City FC. De huidige trainer van Telstar heeft inmiddels enkele oriënterende gesprekken gevoerd met de Almeerse clubleiding. De club is op zoek naar een opvolger voor de in maart ontslagen Ole Tobiasen. Het huidige seizoen wordt afgemaakt door interim trainer Jeroen Rijsdijk.

Naast Jonker heeft Almere City met meerdere andere kandidaten gesprekken gevoerd. Binnenkort hoopt de huidige nummer 4 van de Keuken Kampioen Divisie een keuze te maken.

Andries Jonker heeft komende zomer een aflopend contract bij Telstar. In het verleden was hij onder meer hoofdtrainer van FC Volendam en Willem II en van Bundesligaclub VFL Wolfsburg. Bovendien was Jonker in het verleden assistent-trainer van Louis van Gaal bij FC Barcelona en Bayern München. Tevens was Jonker van 2014 tot 2017 hoofd jeugdopleiding bij Arsenal.

Vrijdag topper
Almere City FC heeft dit seizoen nog vier wedstrijden te spelen in de Keuken Kampioen Divisie. De achterstand op de nummer 2 van de ranglijst De Graafschap (directe promotieplek) is 6 punten. Komende vrijdag spelen beide ploegen tegen elkaar op de Vijverberg in Doetinchem. De Almeerders zijn al verzekerd van deelname aan de play-offs.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel