Thomas Verheydt vertrekt bij Almere City

ALMERE • Zo 16 mei 2021 | 0:54 • Zondag 16 mei 2021 | 0:54

Thomas Verheydt heeft zaterdagavond zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Almere City FC. Zo bevestigde de aanvaller zaterdagavond voor de camera bij Omroep Flevoland. De spits heeft een aanbieding van de club naast zich neergelegd en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Verheydt is vanaf 30 juni transfervrij en Almere City FC is volgens technisch manager Teun Jacobs inmiddels op zoek naar een nieuwe centrumspits.

Verheydt weet op dit moment nog niet waar zijn toekomst ligt : "Ik heb alles nog open. Er hebben wel wat clubs gebeld, maar ik ben met nog niks concreets bezig. Ik heb ook gezegd dat ik eerst het seizoen goed wilde afsluiten. Het seizoen is nu ten einde en ik ga nu even kijken wat er allemaal gaat komen".

Verheydt sluit niet uit dat hij volgend jaar in het buitenland gaat spelen: "Ja, dat stond altijd op mijn lijstje inderdaad. Er is contact, we gaan kijken wat daar uit gaat komen".

Verheydt neemt na de uitschakeling in de play-offs tegen NEC met een vervelend gevoel afscheid van Almere City FC: "Nu is het heel zuur. Maar ik denk dat we straks over een week kunnen relativeren en kunnen zeggen dat we wel een aardig jaar hebben gehad en dat je Almere wel weer op de kaart hebt gezet, richting de komende jaren. Maar nu is het heel zuur en is het een vervelend einde".

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel