Flevo Boys verliest in oefenduel van DVS’33

EMMELOORD • Za 14 augustus 2021 | 16:30 • Zaterdag 14 augustus 2021 | 16:30

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag in Ermelo een oefenduel tegen DVS’33, dat uitkomt in de Derde Divisie, met 2-0 verloren. Bij de rust stond het nog 0-0.

In de eerste helft ging het gelijk op, met kansen voor beide ploegen. De beste kans was na een kwartier voor de thuisploeg. Benjamin Roemeon omspeelde Flevo Boys doelman Volken Huisman en schoof de bal in het doel. Verdediger Kelt Jager verhinderde op het nippertje een tegentreffer en haalde de bal van de lijn.

De beste kans voor Flevo Boys was in de 35e minuut van Yander Zandbergen, maar hij zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. In de tweede helft kwam DVS’33 snel op voorsprong door een benutte strafschop van Ali Akla. Eren Turan Yavuz maakte er met een mooi schot in de hoek in de 77e minuut 2-0 van.

Flevo Boys is in voorbereiding op een nieuw seizoen in de Hoofdklasse. De competitie begint voor de Emmeloorders op zaterdag 28 augustus met een uitduel tegen ONS Sneek.