Paralympiër Bo Kramer ambassadeur van VN-vereniging

ALMERE • Wo 17 november 2021 | 6:14 • Woensdag 17 november 2021 | 6:14

Paralympisch atleet Bo Kramer uit Almere wordt ambassadeur voor de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties (NVVN). De 23-jarige Kramer won dit jaar goud met het Nederlandse basketbalteam op de Olympische Spelen in Tokio. Kramer treedt als ambassadeur in de voetsporen van onder meer actrice Tanja Jess uit Almere en de voormalige Lelystadse burgemeester Ina Adema.

De vereniging wil met zijn 22 ambassadeurs "een unieke en tegelijkertijd zeer inspirerende afspiegeling van Nederland laten zien", aldus voorzitter Simone Filippini. Onder de gezichten van de NVVN bevinden zich ook bekende Nederlanders zoals Nikkie de Jager, Glennis Grace en Herman van Veen.

Visagiste en presentatrice Nikkie de Jager, bekend van het YouTube-kanaal Nikkie Tutorials, mocht een paar weken geleden als Nederlandse NVVN-ambassadeur de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York toespreken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel