Centrale verdediger Joey Jacobs van AZ naar Almere City 

ALMERE • Di 11 januari 2022 | 20:40 • Dinsdag 11 januari 2022 | 20:40

Almere City FC heeft centrale verdediger Joey Jacobs overgenomen van AZ. De 21-jarige Jacobs was de afgelopen seizoenen een vaste waarde bij Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. Hij tekent een contract voor twee-en-een-half seizoen in Almere met een optie voor nog een seizoen.

Jacobs is een rechtsbenige centrale verdediger, die nog een doorlopend contract tot medio 2022 had in Alkmaar. Almere City betaalt daarom een transfersom aan AZ. Jacobs speelde vanaf zijn 11e jaar in de jeugdopleiding van AZ en kwam vanaf 2015 uit voor Nederlandse vertegenwoordigende jeugdelftallen. Hij debuteerde nog niet in het eerste elftal van AZ. Hij is het jongere broertje van Cambuur-middenvelder Jamie Jacobs, die in het verleden ook voor AZ uitkwam.

Jacobs traint woensdag voor het eerst mee bij Almere City FC. Hij is de eerste versterking tijdens deze wintertransferperiode, die nog loopt tot 31 januari.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel