Sportclubs blij met waarschijnlijke versoepelingen

FLEVOLAND • Di 25 januari 2022 | 12:05 • Dinsdag 25 januari 2022 | 12:05

Sportverenigingen in Flevoland zijn blij met het nieuws over de aanstaande versoepelingen. Dat betekent dat er weer gesport kan worden en er na afloop onder het genot van een drankje weer bijgepraat kan worden. "We zijn blij dat weer kunnen beginnen. Daar doen we het voor", aldus ASV Dronten-voorzitter Jan Bollemaat.

De amateursport lag sinds eind november stil, omdat het kabinet toen een avondlockdown invoerde om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Sinds een paar weken mocht er wel weer getraind worden. "Nu mogen we weer wedstrijden spelen en publiek toelaten. Het wordt weer een stuk leuker", aldus Bollemaat.

Ook Radko ten Hagen, voorzitter van handbalvereniging HAVAS, is blij dat er weer wedstrijden gespeeld mogen worden en dat er publiek bij wedstrijden mag zijn. "We zullen waarschijnlijk weer QR-codes moeten scannen. Maar daar hebben we ervaring mee. We hebben nog een paar dagen om alles gereed te maken, maar het gaat ons lukken", aldus Ten Hagen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel