Danny Post van VVV Venlo naar Almere City FC

ALMERE • Za 29 januari 2022 | 16:59 • Zaterdag 29 januari 2022 | 16:59

Danny Post maakt met onmiddellijke ingang de overstap van VVV Venlo naar Almere City FC. De ervaren middenvelder tekent een contract voor 2,5 seizoenen in Almere en ligt dus vast tot medio 2024.

De 32-jarige Post is een echte routinier: hij speelde tot op heden 328 wedstrijden in het betaald voetbal. Maar liefst 255 wedstrijden daarvan speelde hij in het shirt van VVV Venlo. Als aanvoerder promoveerde hij met de Limburgse club na het kampioenschap in 2017 naar de Eredivisie.

Op de website van Almere City reageert Danny Post: "Al een aantal seizoenen volg ik vol interesse de ambities en plannen van Almere City FC, die passen bij een jonge gemeente van deze grootte. Voor mijn gezin en mijzelf is het een terugkeer naar de regio waar wij vandaan komen. Na een periode van acht mooie jaren, bij een club waar ik lief en leed heb gedeeld, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik ben blij dat deze mij hier wordt geboden.”

Technisch manager van Almere City Teun Jacobs is enorm blij met de komst van de ervaren middenvelder: "Wij denken dat een natuurlijke leider als Danny onze talentvolle selectie de benodigde impulsen gaat geven. We zetten de lijn door waarbij jeugd veel speelminuten gaat maken. Daarbij is het essentieel dat de talenten zich kunnen optrekken aan ervaren sterkhouders zoals Danny.”, aldus Jacobs op de website van Almere City FC

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel