Flevo Boys nog niet veilig

EMMELOORD • Za 21 mei 2022 | 17:34 • Zaterdag 21 mei 2022 | 17:34

Flevo Boys uit Emmeloord heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen SDC Putten met 1-1 gelijk gespeeld. Na dit gelijke spel is Flevo Boys nog niet helemaal veilig in de zaterdag hoofdklasse B. De voetbalploeg van trainer Arjen Postma staat met nog twee duels te spelen zes punten voor op een nacompetitie plaats. De concurrentie moet nog drie duels spelen.

Flevo Boys was vandaag de enige ploeg die in actie kwam in de hoofdklasse B. Na de eerste 45 minuten stond er nog 0-0 op het scorebord op sportpark Ervenbos in Emmeloord. Na 21 minuten voetballen in de tweede helft kwam Flevo Boys op voorsprong. Aanvaller Yumé Ramos was trefzeker voor de Emmeloorders. Drie minuten voor tijd kwam SDCP op gelijke hoogte, 1-1. Dat was ook de eindstand in Emmeloord.

'Alles aan doen'
De Emmeloorders spelen de laatste twee duels van de competitie nog tegen SC Genemuiden en Swift. “We gaan er alles aan doen om ons dan wel definitief veilig te spelen”, zegt trainer Postma na afloop van de wedstrijd.