Spits Visser moet topscorer Ramos doen vergeten bij Flevo Boys

EMMELOORD • Zo 7 augustus 2022 | 10:38 • Zondag 7 augustus 2022 | 10:38

Spits Gerben Visser is voor komend seizoen naar Flevo Boys (Vierde Divisie, tot en met vorige seizoen hoofdklasse) gehaald om doelpunten te maken. De aanvaller is aangetrokken omdat topscorer Yumé Ramos is vertrokken naar VV Winsum. Visser is overgekomen van ONS Sneek. Hij scoorde daar vorig seizoen in de hoofdklasse dertien keer. Ramos kwam vorig jaar tot negentien competitie doelpunten voor de ploeg uit Emmeloord.

"Er gaat een spits weg die heel veel doelpunten gemaakt heeft bij Flevo Boys, dan wordt er automatisch gekeken of je dat kan overtreffen", zegt Visser. In zijn eerste minuten voor Flevo Boys scoorde de Fries direct. Hij was tijdens het oefenduel tegen SDC Putten (1e klasse) in de tweede helft trefzeker. De nieuwe aanvaller legt de lat hoog, hij wil in ieder geval 15 keer scoren. "Misschien wel proberen boven de 20", aldus Visser na het duel tegen SDCP.

De Emmeloorders wonnen het oefenduel in voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-2 van SDC Putten. Flevo Boys kwam verder nog tot scoren via een goal van Robin Zuidema en een eigen doelpunt van SDCP. Trainer Arjen Postma werkt met zijn team toe naar de competitiestart op zaterdag 27 augustus. Flevo Boys speelt dan het eerste duel tegen de amateurs van Ajax uit Amsterdam.

Tot die tijd speelt de selectie oefenduels tegen; Harkemase Boys, Be Quick 1887, ASV Dronten en WHC.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel