City FC wil Lance Duijvestijn niet laten gaan 

ALMERE • Vr 12 augustus 2022 | 6:19 • Vrijdag 12 augustus 2022 | 6:19

Almere City FC heeft een transfer van topspeler Lance Duijvestijn naar een Eredivisieclub onlangs voorkomen. Volgens de speler was er door de Eredivisieclub een goed bod neergelegd, maar weigert de Keuken Kampioen Divisie club de aanvallende middenvelder te laten vertrekken. Om welke club het gaat wil Duijvestijn niet zeggen.

"Ik heb de ambitie om in de Eredivisie te gaan spelen. Die kans was er, maar als de club niet meewerkt wordt het een lastig verhaal. Ik denk dat de betreffende club een goed bod wilde neerleggen, waar alle partijen tevreden mee zouden kunnen zijn, maar bij de club dachten ze daar anders over", aldus Duijvestijn.

De nummer 10 van Almere City FC verwacht nu niet meer te vertrekken tijdens deze transferperiode: "Ik ben nu wél zo ver al, dat ik er niet meer op reken. Maar zeg nooit, nooit: tot 31 augustus kan er nog van alles veranderen, maar ik reken erop dat ik hier nog een jaar blijf. Het was een mooie kans om in de Eredivisie te gaan spelen, want die ambitie heb ik. Almere City heeft hun plannen ook uitgelegd aan mij en dat klinkt ook goed. Tuurlijk was ik wel teleurgesteld en misschien ben ik dat ook nog wel een beetje: dat ik niet die stap kan maken naar de Eredivisie, die ik zo graag wilde maken. Voor mij is het nu wel belangrijk dat ik wel die knop omzet. Zolang ik hier rondloop geef ik alles voor deze club."

Duijvestijn was vorig seizoen één van de belangrijkste spelers bij Almere City. De aanvallende middenvelder, die vorige zomer overkwam van Helmond Sport, was in totaal goed voor 12 goals en 11 assists. Clubs hebben nog tot 31 augustus de tijd om spelers van elkaar te kopen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel