SV Urk thuis onderuit tegen Harkemase Boys

URK • Za 17 september 2022 | 17:05 • Zaterdag 17 september 2022 | 17:05

SV Urk is er niet in geslaagd om thuis te winnen van Harkemase Boys. De ploeg uit Friesland won op Urk met 3-0.

In de achttiende minuut kwamen de gasten op 0-1 voorsprong. Jhurrey Margarita omspeelde doelman Richard Strijker en schoof de bal binnen.

In de achttiende minuut van de tweede helft maakt Harkema het tweede doelpunt van de middag op sportpark De Vormt. Jari Slort scoorde uit een strafschop die was toegekend nadat Iede Nentjes hands maakte in het strafschopgebied.

SV Urk kreeg daarna de meeste grote kansen, maar het lukte niet om de doelman van Harkema te passeren. Uiteindelijk scoorde Harkema in de laatste seconde van het duel de 0-3.

Urk blijft na zes wedstrijden in de Derde Divisie steken op tien punten.