Alex Pastoor op de tribune tegen Jong FC Utrecht 

ALMERE • Do 6 oktober 2022 | 16:42 • Donderdag 6 oktober 2022 | 16:42

De profvoetballers van Almere City gaan vrijdagavond op zoek naar hun derde overwinning op rij in de Keuken Kampioen Divisie. De Almeerders, die 10e staan op de ranglijst, gaan dan op bezoek bij hekkensluiter Jong FC Utrecht. Trainer Alex Pastoor is geschorst voor deze wedstrijd en zal op de tribune moeten plaatsnemen op sportcomplex Zoudenbalch.

Coach Pastoor kreeg vorige week in de hectische slotfase van de thuiswedstrijd tegen Roda JC (2-1 winst) twee keer een gele kaart en dus rood van scheidsrechter Joey Kooij. De eerste gele kaart was omdat hij in veld stond, de tweede kreeg hij omdat hij tegen de arbiter had geroepen: "wat een fout". Door de schorsing is assistent trainer Hedwiges Maduro vrijdagavond de eindverantwoordelijke bij Almere City in Utrecht.

Bij Almere City ontbreken tegen Jong Utrecht de langdurig geblesseerde aanvoerder Danny Post en Faiz Mattoir ( die deze week aan zijn knie is geopereerd). Verder is reserve-doelman Stijn Keller nog afwezig, omdat hij ziek is geweest. Aanvaller Anthony Limbombe, die tegen Roda JC nog ontbrak, zit wél weer bij de selectie en is inzetbaar in de Domstad.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel