Winst Flevo Boys, maar scoren blijft probleem

EMMELOORD • Zo 30 oktober 2022 | 10:42 • Zondag 30 oktober 2022 | 10:42

In de 4e Divisie B van het zaterdagvoetbal heeft Flevo Boys na drie nederlagen op rij eindelijk weer gewonnen. Op het eigen sportpark Ervenbos werd de nummer 4 van de ranglijst AZSV uit Aalten met 1-0 verslagen.

De score had veel hoger uit kunnen pakken, maar de Emmeloorders grossierden opnieuw in het missen van vele grote kansen. Bij rust leidde Flevo Boys al met 1-0 dankzij een benutte penalty van Timon Rorije.

In de 2e helft regende het kansen voor Flevo Boys maar Huizing, Tiems, Rorije, Zandbergen en Visser hadden het vizier niet op scherp. Ondanks het missen van al deze kansen wisten de Emmeloorders uiteindelijk de wedstrijd over de streep te trekken: 1-0.

Na de zege blijft Flevo Boys 12e op de ranglijst van deze 4e Divisie.