BV Almere verliest thuis van koploper BC Duinwijck

ALMERE • Zo 30 oktober 2022 | 18:32 • Zondag 30 oktober 2022 | 18:32

De badmintonners van BV Almere hebben zondag de wedstrijd thuis tegen koploper BC Duinwijck verloren. Tegen de Haarlemmers kwam BV Almere niet verder dan drie gewonnen duels van de acht.

De dag in sporthal Raggers in Parkwijk begon met winst van de heren dubbel. Bij de dames won Diede Odijk haar partij en ook een gemengd dubbel partij werd gewonnen.

Volgens coach Dave Khodabux was het verlies zondag terecht. "Het zijn spannende potten geweest. Dat wisten we van tevoren. Ze zijn niet voor niets landskampioen en staan bovenaan", vertelt coach Dave Khodabux. "We zijn aan elkaar gewaagd en we gaan ons stinkende best doen om het gat te dichten. Ik ben heel tevreden over het spel dat mijn spelers vandaag hebben laten zien."

Diede blij met support
Voor Diede Odijk was het volgens coach Khoadabux een mooie dag. "Zij vocht zich terug in een moeizame wedstrijd tegen Mayer van BC Duinwijck en won." Zelf zegt ze daarover: "Ik won de eerste set en zakte daarna iets weg, waardoor ik de tweede set verloor. Door de support van het team won ik toch de derde set en de wedstijd."

BV Almere staat op dit moment tweede op de ranglijst. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen om in de kampioenspoule te komen. Volgende week speelt BV Almere tegen VELO uit Wateringen en daarna volgt nog een wedstrijd tegen Decorette BC Amersfoort.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel