SV Urk wint van Sportlust

URK • Za 21 januari 2023 | 19:30 • Zaterdag 21 januari 2023 | 19:30

SV Urk heeft zaterdag de thuiswedstrijd in de derde divisie tegen Sportlust met 3-0 gewonnen. De Urkers klimmen na de overwinning één plaats op de ranglijst. De Urkers staan na negentien wedstrijden met 22 punten nu op de vijftiende plaats.

Na tien minuten spelen kwamen de Urkers op 1-0 voorsprong door een goal van Hessel Snoek. Sportlust leek op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. Tien minuten voor het einde van de eerste helft kopte Riekelt-Jan Brands vanuit een corner de bal knap achter doelman Romero Antonioli van Sportlust’46 (2-0).

Direct na rust schoof Lucas Schraal de derde treffer voor de thuisploeg binnen en zo zaten de Urkers vroeg in de tweede helft op rozen (3-0).

Volgende week komt SV Urk in Harderwijk in actie tegen VVOG. De ploeg uit Gelderland staat één plek boven de Flevolanders.