Alex Pastoor wilde maar voor één seizoen verlengen bij City FC

ALMERE • Do 2 februari 2023 | 20:54 • Donderdag 2 februari 2023 | 20:54

Trainer Alex Pastoor van Almere City FC zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2024 bindt aan de huidige nummer 4 van de Keuken Kampioen Divisie. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij de club, nadat hij vorig seizoen halverwege instapte als opvolger van de ontslagen Gertjan Verbeek.

Voor Pastoor is de contractverlenging met één seizoen een bewuste keuze: "Ik vind één jaar heel mooi, want dat houdt iedereen attent en alert. Tegelijkertijd: als je lekker met elkaar werkt, kan je altijd met elkaar door. En op het moment dat je niet meer verliefd op elkaar bent maar ook niet meer van elkaar houdt, dan kan je van ook van elkaar af op elk moment binnen dat jaar en levert dat niet zoveel schade op", aldus Pastoor.

Pastoor roemt de progressie, die er de afgelopen periode is geboekt binnen de club en wilde met name daarom langer door bij Almere City FC: "Het ontwikkelen van faciliteiten en de manier waarop er nu spelers worden aangetrokken, is zeer professioneel en van een hoog niveau. Maar uiteindelijk gaat het over de mentaliteit door de hele club heen. Dat brengt je verder en dat zorgt er ook vaak voor dat je succes kunt hebben en niet zo snel terugvalt op momenten dat het wat minder gaat. Daarin zijn we stappen aan het maken en zullen we nog meer stappen maken. Dat heeft mij vooral aangesproken", aldus Pastoor.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel