Geen periodetitelfeest: Almere City - Jong FC Utrecht afgelast

ALMERE • Vr 10 maart 2023 | 20:04 • Vrijdag 10 maart 2023 | 20:04

De wedstrijd Almere City FC - Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie is vrijdagavond op het laatste moment afgelast. Het arbitrale kwartet onder leiding van scheidsrechter Pérez vond het niet verantwoord om te gaan spelen op de ondergesneeuwde grasmat in het Yanmar stadion.

Scheidsrechter Martin Pérez verklaarde voor de camera van ESPN: "We kunnen helaas niet spelen. Er ligt echt heel erg veel sneeuw op het veld, het is glad en de toplaag ligt los. Het is drassig, het is niet bevroren, maar daardoor wel heel erg glad".

Almere City FC kon bij winst op de beloften van FC Utrecht beslag leggen op de derde periodetitel van de Keuken Kampioen Divisie en zich zodoende al verzekeren van deelname aan de play-offs voor promotie. Wanneer deze belangrijke wedstrijd ingehaald wordt, is nog niet bekend. Komende maandag speelt Almere City FC de eerste wedstrijd van de vierde periode thuis tegen VVV Venlo.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel