Alvaro Peña langer bij Almere City, vijf andere contracten opgezegd

ALMERE • Do 30 maart 2023 | 13:28 • Donderdag 30 maart 2023 | 13:28

Spanjaard Alvaro Peña is ook het komende seizoen in het Yanmar stadion van Almere City FC te bewonderen. De club heeft gebruik gemaakt van deze optie in het contract van de Baskische middenvelder. Peña is de revelatie van het seizoen bij Almere City FC, dat nu op de derde plaats staat van de Keuken Kampioen Divisie.

Voor 1 april moeten betaald voetbalclubs volgens de cao formeel aan de spelers met aflopende contracten laten weten of deze worden opgezegd of worden verlengd. Almere City heeft de aflopende arbeidsovereenkomsten van vier spelers en één staflid opgezegd.

Reservedoelman Agil Etemadi, verdediger Niciano Grootfaam, middenvelder Jorrit Smeets en aanvaller Ilias Alhaft hebben van Almere City een brief op de mat gekregen dat hun contracten per 1 april formeel zijn opgezegd. Ook de op 1 juli aflopende verbintenis van keeperstrainer Serge van der Ban is formeel opgezegd.

Eerste doelman Nordin Bakker heeft komende zomer ook een aflopende verbintenis, maar hij heeft onlangs een nieuwe aanbieding gekregen van de club. Ook assistent trainer Jeffrey Talan heeft een voorstel tot contractverlenging gehad van de club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel