Almere City wil historische promotie bewerkstelligen tegen FC Emmen in aflevering 7 van AlmEredivisie

ALMERE • Za 10 juni 2023 | 20:05 • Zaterdag 10 juni 2023 | 20:05

Omroep Flevoland volgt de mogelijke promotie van Almere City FC naar de Eredivisie op de voet. In het programma AlmEredivisie ligt de focus volledig op de nacompetitie en wordt er met alle betrokkenen vooruitgeblikt op de playoff duels.

De avond voor elke nacompetitiewedstrijd is een nieuwe aflevering van AlmEredivisie online te bekijken. Daarin blikken trainer Alex Pastoor en de profvoetballers vooruit op het komende duel, de tegenstander komt aan het woord en we spreken met oudgedienden van Almere City FC.

Almere City wil historische promotie bewerkstelligen bij FC Emmen in aflevering 7 van AlmEredivisie. In deze aflevering gaan we vooruitblikken op de finale-return en gaan we op bezoek bij oud trainer Jack de Gier. Ook duiken we met erevoorzitter René ter Borgh in het verleden van de club.

In de zesde aflevering laat mister FC Emmen Michel van Oostrum zijn licht schijnen over de finale van de play-offs en kijken we mee met de bevlogen perschef Perry Hendriks van Almere City FC.

In de vijfde aflevering spreken we onder andere met voetbalanalyticus Robert Maaskant. Gaan we de heftruck op met oud speler Cees Toet en nemen we een kijkje in de keuken van Almere City chefkok Tina:

In deze aflevering spreken we onder andere met oud Almere City spelers Nick Venema en Sven Braken van VVV Venlo en laat oud coach Fred Grim zijn licht schijnen over de promotiekansen van de Almeerders:

In de derde aflevering van AlmEredivisie gaan we houthakken met Peter Boeve en moet de beveiliging een tandje bijzetten:

Bekijk hier de tweede aflevering waarin Jan Schulting gelooft in promotiekansen voor City en... iedereen houdt van Ally de Aap.

Bekijk hier de eerste uitzending van AlmEredivisie met volop aandacht voor het laatste competitieduel tegen MVV:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel