Fans Almere City FC vol vertrouwen

FLEVOLAND • Vr 9 juni 2023 | 19:27 • Vrijdag 9 juni 2023 | 19:27

Al dagen kunnen ze er nauwelijks van slapen: de fans van Almere City FC. Zondag kan hun voetbalclub zich naar de Eredivisie spelen. Almere City versloeg tegenstander FC Emmen dinsdag, thuis met 2-0. Zondag is de uitwedstrijd. En dat wordt volgens de Almeerse fans een eitje.

"Het wordt heel spannend, maar ik denk dat het goed gaat aflopen voor Almere", verwacht Dirk Lucas. "Op naar de eredivisie!" Ook Bob de Boer heeft goede hoop. "Het is de eerste keer dat we echt kans gaan maken. We gaan met 375 enthousiaste supporters naar Emmen en we zullen er alles aan doen om die overwinning binnen te halen." Kathy van Donselaar waarschuwt nog dat de FC niet heel snel een tegendoelpunt moet krijgen: "Want dan wordt het lastig."

Aanstaande zondag om 18:00 uur is de uitwedstrijd van Almere City tegen FC Emmen, te volgen via Omroep Flevoland. De extra uitzending begint om vijf uur.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel