AlmEredivisie: City FC gelooft in stunt bij Feyenoord

ALMERE • Vr 25 augustus 2023 | 19:36 • Vrijdag 25 augustus 2023 | 19:36

Na de nederlagen thuis tegen FC Twente (1-4) en uit bij Fortuna Sittard (2-1) spelen de profvoetballers van Almere City FC dit weekeinde voor het eerst in de clubgeschiedenis op het hoogste niveau tegen een traditionele topdrieclub. De kersverse eredivisionist gaat zondagmiddag in Rotterdam op bezoek bij regerend landskampioen Feyenoord. City-trainer Alex Pastoor gelooft in een stunt van zijn ploeg in De Kuip. Dit zegt Pastoor in de derde aflevering van AlmEredivisie, waarin Omroep Flevoland Almere City op de voet volgt tijdens hun eerste seizoen in de eredivisie.

Op vrijdagavond kun je elke week een nieuwe aflevering bekijken. In deze derde aflevering gaan we onder andere op bezoek bij oud-Feyenoordaanvaller Ruben Schaken. De zevenvoudig international, die van 2010 tot 2015 in de Kuip speelde, heeft tegenwoordig een horecazaak in Almere Buiten. Hij verwacht een heel lastig duel voor de Almeerders in Rotterdam.

Ook praten we tijdens deze derde aflevering van AlmEredivisie met oud-doelman Agil Etemadi. Vorig seizoen was Etemadi nog de reservedoelman van City, maar dit seizoen is hij als keeperstrainer lid geworden van de technische staf. Tevens volgen we in deze uitzending trainer Danny Schenkel tijdens de debuutwedstrijd van zijn Jong Almere City tegen het Amsterdamse AFC in de Tweede Divisie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel