Podcast: Limbombe vertrok vanwege verschil van inzicht in AlmEredivisie #5

ALMERE • Di 19 september 2023 | 19:23 • Dinsdag 19 september 2023 | 19:23

Technisch manager Johan Hansma van Almere City FC, oud-aanvoerder Tim Receveur en journalist Lenno van Dekken schuiven aan in de vijfde aflevering van AlmEredivisie: De Podcast.

In de podcast van Omroep Flevoland en 1Almere worden elke dinsdag de verrichtingen van de kersverse eredivisionist Almere City FC besproken.

Presentator Martijn de Groot kijkt met deze drie gasten terug op de uitwedstrijd tegen Excelsior (0-0), waarin Almere City zijn eerste historische punt in de eredivisie wist te behalen en blikken ze vooruit op de thuiswedstrijd van komende zaterdag tegen koploper PSV.

Technisch manager Johan Hansma heeft een drukke periode achter de rug. De Emmeloorder gaat uitgebreid in op alle inkomende en uitgaande transfers tijdens de zomertransferperiode. Waarom liet hij publiekslievelingen Thomas Poll en Jeredy Hilterman vertrekken? Heeft hij niet té veel buitenlandse spelers aangetrokken?

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en op deze website.

Of luister hier:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel