Alvaro Peña hoopt weer op speeltijd tegen Heracles Almelo

ALMERE • Za 25 november 2023 | 16:15 • Zaterdag 25 november 2023 | 16:15

Almere City-trainer Alex Pastoor kan zondagmiddag tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles geen beroep doen op rechtsback Hamdi Akujobi, middenvelder Danny Post, reservekeeper Stijn Keller en aanvaller Faiz Mattoir. De Fransen Yoann Cathline en Theo Barbet, die beide terugkomen van een blessure, zijn nog twijfelgevallen voor de wedstrijd.

Hamdi Akujobi is voorlopig niet inzetbaar met een serieuze knieblessure, die hij in oktober opliep. Stijn Keller liep afgelopen dinsdag tijdens de warming-up van de wedstrijd tussen Jong Almere City een Jong Sparta een lichte spierblessure op en is derhalve ook afwezig zondagmiddag.

Post is ziek
Aanvoerder Danny Post is momenteel ziek en aanvaller Faiz Mattoir traint wél weer volledig mee met de groep, maar de wedstrijd tegen Heracles komt nog te vroeg voor de tienvoudig international van de Comoren.

Middenvelder Alvaro Peña hoopt weer minuten te kunnen gaan maken zondagmiddag. De Bask komt terug van een lastige periode, waarin hij onder andere kampte met een teenblessure. Peña is inmiddels volledig hersteld en traint weer volle bak mee. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax (2-2) van twee weken geleden kon hij al zijn rentree maken en tegen Heracles hoopt de middenvelder opnieuw minuten te kunnen gaan maken.

Bekijk hier aflevering 13 van AlmEredvisie, die in het teken staat van Almere City FC - Heracles

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel