SC Heerenveen wacht na forse nederlaag tegen Heracles in AlmEredivisie #13

ALMERE • Di 28 november 2023 | 19:16 • Dinsdag 28 november 2023 | 19:16

Oud Almere City trainer Ole Tobiasen, erevoorzitter René ter Borgh en doelman Stijn Keller schuiven deze week aan in aflevering 13 van #AlmEredivisie: De Podcast.

In de podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke week de verrichtingen van de kersverse eredivisionist Almere City FC tijdens hun debuutjaar op het hoogste niveau.

Presentator Martijn de Groot blikt met Tobiasen, Ter Borgh en Keller terug op de thuiswedstrijd tegen Heracles (die afgelopen zondag verrassend met 0-5 verloren ging) en kijkt met het trio vooruit op de uitwedstrijd van komende vrijdagavond tegen SC Heerenveen.

Op naar Friesland
Ole Tobiasen was zowel trainer bij Almere City als bij SC Heerenveen en kent de tegenstander van komende vrijdagavond uitstekend. De Deense oefenmeester gaat uitgebreid in op zijn ervaringen bij beide clubs.

Erevoorzitter Ter Borgh is trots op het beloftenelftal van Almere City, dat dit seizoen voor het eerst in de Tweede Divisie actief is. Zwitsers jeugdinternational Stijn Keller doorliep de gehele jeugdopleiding van Almere City en staat te boek als een groot talent. De 23-jarige doelman vertelt in deze Podcast onder meer over zijn ambities.

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en op deze website.

Of luister hier:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel