City FC op zoek naar eerherstel tegen SC Heerenveen - AlmEredivisie #14

ALMERE • Do 30 november 2023 | 18:45 • Donderdag 30 november 2023 | 18:45

Almere City FC speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen, de nummer 7 van de eredivisie. De Almeerders willen zich revancheren op de 0-5 thuisnederlaag van afgelopen zondagmiddag tegen Heracles.

De ploeg van Alex Pastoor staat momenteel op plek 13 van de ranglijst met 13 punten uit 13 gespeelde wedstrijden.

De wedstrijd SC Heerenveen - Almere City FC staat centraal in aflevering 14 van ons online-programma AlmEredivisie, waarin we de profvoetballers van Almere City FC op de voet volgen tijdens hun debuutjaar op het hoogste niveau.

Bekijk hier de gehele uitzending:

Blessureleed
Trainer Alex Pastoor kan vrijdagavond in Friesland geen beroep doen op reservedoelman Stijn Keller (hamstring), rechtsback Hamdi Akujobi (knie) en verdediger Christopher Mamengi (enkel), die allen geblesseerd zijn.

Mamengi raakte vorige week geblesseerd tijdens de wedstrijd Jong Almere City - Jong Sparta en is tot het nieuwe jaar uitgeschakeld.

Ook middenvelder Danny Post ontbreekt nog altijd in de wedstrijdselectie. Post is volgens trainer Alex Pastoor wél 'zo goed als fit', maar de club neemt nog geen risico met hem.

De uitwedstrijd tegen SC Heerenveen is een bijzondere voor assistent trainer Jeffrey Talan. Voor hij in de zomer van 2022 bij Almere City tekende was de oud-international ruim 27 jaar werkzaam bij de Friese club.

Wedstrijdinfo:
Datum: Vrijdag 1 december
Tijdstip: 20:00 uur
Stadion: Abe Lenstra Stadion
Scheidsrechter: Richard Martens

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel