Ritmeester van de Kamp verlengt contract bij Almere City FC

ALMERE • Do 29 februari 2024 | 17:21 • Donderdag 29 februari 2024 | 17:21

Jochem Ritmeester van de Kamp blijft tenminste drie jaar langer bij Almere City FC. Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt door de club. Het nu 20-jarige talent ligt nu in ieder geval vast tot de zomer van 2027.

Volgens de club is de uit Laren afkomstige voetballer uitgegroeid tot publiekslieveling. Hij doorliep sinds zijn negende alle jeugdteams van Almere City FC en debuteerde in het voorjaar van 2022 op 18-jarige leeftijd in de hoofdmacht. Dat deed hij met een 3-0 overwinning tegen Helmond Sport.

Doorbraak
Daarna ging het snel. Afgelopen jaar kwam hij in de selectie voor het Nederlands elftal onder de 20. "Als kers op de taart maakt hij de promotie van Almere City FC naar de Eredivisie van dichtbij mee", aldus de club in een verklaring. In het eerste elftal scoorde hij dit seizoen tegen Ajax en Feyenoord.

Technisch manager Johan Hansma is blij met de overeenkomst: "Hij is opgegroeid met City en wil bij onze club het maximale uit zijn potentie halen met het oog op de toekomst. Hij krijgt bij ons de volledige support om door te groeien."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel