Ook FC Utrecht gaat het lastig krijgen in het Yanmar Stadion

ALMERE • Wo 6 maart 2024 | 20:13 • Woensdag 6 maart 2024 | 20:13

Almere City-doelman Nordin Bakker, oud-speler van FC Utrecht en FC Omniworld Bas van den Brink (tegenwoordig scout bij Premier League-club AFC Bournemouth) en journalist Lenno van Dekken schuiven deze week aan in #AlmEredivisie: De Podcast.

In de Podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke week de verrichtingen van promovendus Almere City FC tijdens hun debuutjaar op het hoogste niveau.

Presentator Martijn de Groot blikt met dit drietal uitgebreid terug op afgelopen zondagavond toen Almere City met 2-2 gelijkspeelde bij directe concurrent Heracles. Ook wordt vooruitgekeken op de thuiswedstrijd van komende zaterdagavond tegen FC Utrecht.

Nordin in Oranje?
Doelman Nordin Bakker is dit seizoen één van de absolute smaakmakers bij promovendus Almere City FC. Hij kan zich tijdens het debuutseizoen regelmatig onderscheiden met vele reddingen en heeft al negen clean sheets op zijn naam staan (negen keer de nul gehouden). In deze Podcast vragen we aan de gasten of een eventuele selectie bij Oranje realistisch is voor Bakker.

Scouting voor Premier League club
Bas van den Brink is na zijn actieve voetbalcarrière scout geworden. Eerst voor FC Utrecht, maar sinds dit seizoen is hij in dienst van het Engelse AFC Bournemouth en scout hij spelers in Nederland, België en Duitsland voor de huidige nummer 13 van de Premier League. In deze podcast gaat Van den Brink uitgebreid in op zijn huidige werkzaamheden en laat hij zijn licht schijnen over het huidige FC Utrecht.

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en op deze website.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel