'Kind van de club' Stijn Keller nog een jaar doelman bij Almere City FC

ALMERE • Di 21 mei 2024 | 18:27 • Dinsdag 21 mei 2024 | 18:27

Doelman Stijn Keller heeft zijn aflopende contract bij Almere City FC met één seizoen verlengd. De club kan na het komend seizoen volgens afspraak het contract van de Zwitserse jeugdinternational nog eens verlengen.

De 24-jarige Keller geldt bij Almere City als de vaste eerste keeper van de beloftenploeg in de Tweede Divisie en als reservedoelman bij het eerste elftal. Daar moest hij in het afgelopen seizoen in de Eredivisie eerste doelman Nordin Bakker en de Oostenrijker Samuel Radlinger voor zich dulden.

Keller stond in de afgelopen jaren al 81 keer onder de lat bij de beloftenploeg van de Almeerders, waarin hij 22 keer de nul wist te houden.

Technisch manager Johan Hansma is blij met de contractverlenging van de talentvolle doelman: "Stijn maakt nog steeds een goede ontwikkeling door en is daarnaast ook een kind van club. Wij zijn blij dat wij samen blijven werken aan zijn verdere ontwikkeling”, laat Hansma weten op de website van de club.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel