Voetbaltrainers van Unicum door bestuur op non-actief gezet

LELYSTAD • Wo 22 mei 2024 | 10:59 • Woensdag 22 mei 2024 | 10:59

Vanwege slechte resultaten van het eerste elftal heeft het bestuur van VV Unicum drie trainers per direct op non-actief gezet. Dat is te lezen op de website van de Lelystadse voetbalclub. Het gaat om hoofdcoach Pieter Mulders, assistent-trainer Wim Beerman en keeperstrainer Peter Schrijvers. Teambegeleider Ramon van Dijk heeft besloten solidair te zijn aan de rest van de staf en heeft per direct zijn functie neergelegd.

Volgens vicevoorzitter Chris Piket van Unicum was er geen bezieling en creativiteit meer in het elftal. "De lamlendigheid droop er vanaf", aldus Piket. Volgens hem hebben de spelers het vertrouwen opgezegd in de trainers. Daarna heeft het bestuur het trio op non-actief gezet.

Het eerste elftal van VV Unicum komt uit in de tweede klasse H en begint over anderhalve week aan de nacompetitie. Piket laat weten dat er inmiddels drie interim-trainers zijn gevonden, zoals Peter van der Horst. De club is nog op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, die ook volgend seizoen voor de selectie gaat staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel