Podcast: Einde tijdperk Alex Pastoor en de tranen van Andy Houtkamp 

ALMERE • Do 23 mei 2024 | 16:36 • Donderdag 23 mei 2024 | 16:36

Almere City FC algemeen directeur John Bes, NOS-commentator Andy Houtkamp uit Dronten en schrijfster en Volkskrant-columniste Eva Vriend uit Emmeloord schuiven deze week aan voor de laatste aflevering van het seizoen van AlmEredivisie: De Podcast.

In de Podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke week de verrichtingen van promovendus Almere City FC tijdens hun debuutjaar op het hoogste niveau.

Presentator Martijn de Groot blikt met het trio uitgebreid terug op dit debuutseizoen van de Almeerders in de eredivisie en op de emotionele laatste wedstrijd van afgelopen zondag tegen NEC.

Tranen op de perstribune
Sportverslaggever Andy Houtkamp vertelt in de podcast waarom hij afgelopen zondag tijdens zijn commentaar bij PEC Zwolle - FC Twente de tranen over zijn wangen voelde rollen. De Drontenaar gaat binnenkort na een carriere van 44 jaar met pensioen. Na de Olympische Spelen in Parijs hangt Houtkamp zijn microfoon definitief aan de wilgen.

Einde column
Schrijfster/historicus Eva Vriend volgde Almere City tijdens dit eredivisie-debuutseizoen voor haar twee-wekelijkse column in de Volkskrant. Deze week verscheen haar laatste column over de club in de krant. De Emmeloordse is het afgelopen jaar definitief fan geworden van de jongste profclub van Nederland. Binnenkort zal Vriend ook een groot verhaal over Almere City gaan schrijven voor het literaire voetbaltijdschrift Hard Gras.

De podcast is te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en op deze website.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel