verkeersinformatie

Omroep Flevoland verzorgt real time de verkeersinformatie voor Flevoland en omstreken. Behalve de files en andere vertragingen voor het wegverkeer worden ook meldingen gedaan over vertragingen bij het openbaar vervoer en wordt, via flitsservice, informatie verstrekt over waar de snelheid wordt gecontroleerd.

Files in de regio Bron: ANWB

 • N50

  Emmeloord - Zwolle

  tussen Ens en Kampen-Zuid 5 min vertraging door 2.4 km stilstaand verkeer

  2 km

  05 min
 • A10

  Coenplein - Watergraafsmeer

  tussen Landsmeer en Zeeburg 3 min vertraging door 3.2 km langzaam rijdend verkeer

  3 km

  03 min
 • A28

  Zwolle - Amersfoort

  tussen Strand Nulde en Nijkerk 3 min vertraging door 1.9 km stilstaand verkeer

  2 km

  03 min

Flitsmeldingen Bron: Flitsmeister

 • Op dit moment zijn er geen Flitsmeldingen

OV mededelingen Bron: 9292

 • Op dit moment zijn er geen OV mededelingen

Wegwerkzaamheden Bron: Provincie Flevoland

 • Houtribdijk (fietspad)

  Rijkswaterstaat sluit per 1 december 2017 tijdelijk een deel van het fietspad over de Houtribdijk tussen Lelystad en Enkhuizen. Vanaf dan kunnen fietsers overdag gebruikmaken van een pendelbusje. Dit busje leidt de fietsers én hun fiets op afroep veilig langs de werkzaamheden. De afsluiting is nodig omdat Rijkswaterstaat de Houtribdijk de komende jaren versterkt. Bekijk de website van Rijkswaterstaat voor meer informatie.Route pendelbusjeHet pendelbusje rijdt tussen twee tijdelijke haltes. Vanuit Lelystad is opstappen met de fiets mogelijk aan het begin van de Houtribdijk, op de parkeerplaats richting de Hurkende man. Vanuit Enkhuizen kunnen fietsers doorrijden tot Trintelhaven (halverwege de dijk) en daar opstappen. De locatie van de haltes wordt aangegeven met gele bordjes. Bij beide haltes staat een bordje met een telefoonnummer om de pendelbus te bestellen.Tijdelijke openstelling zomer 2018In de zomer is de Houtribdijk ook bekend als Markerwaarddijk - een belangrijke route voor recreatieve fietsers. Daarom is het fietspad in juli en augustus 2018 tijdelijk open. Ook komende kerstvakantie (22 december 2017 tot en met 7 januari 2018) is het fietspad tijdelijk open omdat de werkzaamheden dan stilliggen. Vanaf 1 juli 2019 is het hele fietspad over de Houtribdijk definitief weer opengesteld.WerkzaamhedenHet fietspad gaat tijdelijk dicht omdat Rijkswaterstaat de Houtribdijk versterkt met zand en steen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de dijk aan de veiligheidsnormen voldoet. De werkzaamheden duren tot medio 2020. Het deel tussen Lelystad en Trintelhaven krijgt zo'n 1,2 miljoen ton nieuwe breuksteen (kleine steenblokken). De Houtribdijk is smal; omdat de N302 de komende jaren open blijft voor het autoverkeer heeft aannemer de ruimte op en naast het fietspad nodig om zijn werk te kunnen doen. Ook gebruikt de aannemer het fietspad voor de aan- en afvoer van materieel en stenen.Versterking HoutribdijkDe Houtribdijk houdt als een grote golfbreker het water van het Markermeer en IJsselmeer in toom en is daarmee belangrijk voor de waterveiligheid van alle provincies rond het IJsselmeergebied. Kijk op rijkswaterstaat.nl voor meer informatie over de dijkversterking.

  Meer informatie
 • N352 Domineesweg

  Wat gaan we doenWaarN352 Domineesweg tussen de rotonde met de Zuidermeerweg en de kruising met de MonnikenwegWanneer
  Afsluiting: vrijdag 6 juli 22.00 uur tot en met maandag 9 juli 2018 5.00 uur
  Reserveweekend: vrijdag 13 juli 22.00 uur tot en met maandag 16 juli 2018 5.00 uurHinderExtra reistijd door snelheidsbeperkingReisinformatieVan maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart 2018 hebben de grondwerkzaamheden plaatsgevonden. Sindsdien geldt een snelheidsbeperking (maximaal 50 km/u) ter hoogte van het werkvak. Deze snelheidsbeperking geldt tot en met de werkzaamheden in juli.WerkzaamhedenOp de Domineesweg wordt een linksafvak gecreeerd ten behoeve van Domineesweg 11, het bezoekerscentrum van Windpark Noordoostpolder. Een linksafvak verhoogt de veiligheid en doorstroming op de Domineesweg.De voorbereidende werkzaamheden zijn in 2017 gestart met het verplaatsen van kabels en leidingen. In het weekend van 9 tot en met 12 maart zijn grondwerkzaamheden uitgevoerd. Dit betrof het voorbelasten van de grond. In het weekend van 6 tot en met 9 juli wordt het linksafvak daadwerkelijk aangelegd. In de tussengelegen maanden geldt een snelheidsbeperking ter hoogte van het werkvak. Dit is voor de veiligheid van de weggebruiker en heeft te maken met de barrier die in de berm is geplaatst. Meer informatieVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 - 265 566.

  Meer informatie
 • N309 Elburgerbrug

  Wat gaan we doenWaarDe Elburgerbrug bij ElburgWanneerAfsluiting van dinsdag 22 mei 20.00 uur tot en met donderdag 7 juni 2018 6.00 uur.HinderVoor wegverkeer is er een omleidingsroute. Dit wordt met borden aangegeven. Voor vaarverkeer met een doorvaarthoogte groter dan 5,40 meter is de brug alleen tijdens bloktijden geopend. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de bug lopend oversteken.ReisinformatieWegverkeerEr zijn twee verschillende omleidingsroutes voor het wegverkeer. De noordelijke route loopt via de N306, N50 en A28 (Kampen/Wezep). De zuidelijke route loopt via de N306, N302, A28 en N310 (Harderwijk/Nunspeet). De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.Voetgangers en (brom)fietsers kunnen aan één zijde van de burg wel passeren. (Brom)fietsers zullen op de brug moeten afstappen en lopen.ScheepvaartVoor de scheepvaart is de brug alleen tijdens bloktijden geopend. De bloktijden zijn van 10.00 tot 11.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden dient minimaal 2 uur van te voren te gebeuren via telefoonnummer 06 - 1087 9246. Laat altijd een bericht achter!Buiten deze bloktijden is de vaarweg gestremd voor scheepvaart met een staande mast en een doorvaarthoogte van meer dan 5,40 meter ten opzichte van NAP. Overige scheepvaart kan te allen tijde gebruik maken van de vaste doorgangen welke zich aan weerszijden van de beweegbare brug bevinden.WerkzaamhedenIn het voorjaar van 2015 is onderhoud gepleegd aan de Elburgerbrug. Hierbij is onder andere het brugval, het beweegbare brugdek, vervangen. Na in gebruikname van de brug is geconstateerd dat de overgang van en naar het nieuwe brugval niet optimaal is. Dit kan de gebruiker merken als een hinderlijke knik in de overgang van de vaste brug naar het geboogde brugval. Om de veiligheid en het rijcomfort van alle weggebruikers te garanderen is daarom destijds de maximale snelheid op de Elburgerbrug verlaagd van 80 km/uur naar 50 km/uur.Provincie Flevoland heeft de aannemer gevraagd een oplossing voor het probleem met de overgangen te bedenken. Na een periode van voorbereiding worden de werkzaamheden van 22 mei 20.00 uur tot en met 7 juni 2018 6.00 uur uitgevoerd. Deze periode is zorgvuldig gekozen na overleg met verschillende belanghebbenden in het gebied. Met het aanpassen van de overgangen verbetert het rijcomfort over het geboogde brugval en kan de maximale snelheid op de brug weer teruggebracht worden naar 80 km/uur.Meer informatieVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur.

  Meer informatie
 • A6 Afrit Bant / N715 Oosterringweg

  Wat gaan we doenWaar
  A6 afrit Bant: afrit vanaf Emmeloord en oprit richting Lemmer afgesloten (de oprit richting Emmeloord en de afrit vanuit Lemmer blijven geopend)
  Afsluiting van de N715 Oosterringweg tussen de westelijke op- en afrit A6 Bant en het Friesepad; ook afsluiting van het fietspadWanneerMaandag 30 april tot en met vrijdag 11 mei 2018HinderOmleidingsroute voor wegverkeer gedurende de gehele periode; omleidingsroute voor fietsers gedurende de gehele periode.ReisinformatieVerkeer vanaf Luttelgeest/KuinreVoor verkeer ten oosten van de A6 loopt de omleidingsroute richting Bant/Creil via de Kuinderweg en Muntweg.Verkeer vanaf Creil/BantVoor verkeer ten westen van de A6 loopt de omleidingsroute richting Luttelgeest/Kuinre via de Banterweg en Muntweg.Verkeer op A6Voor verkeer dat zich op de A6 bevindt, loopt de omleidingsroute voor beide richtingen via afrit 15 (Emmeloord De Munt). Vanaf Emmeloord zijn Bant en Creil bereikbaar via de Muntweg/Banterweg. Luttelgeest en Kuinre zijn bereikbaar via de route Muntweg/Kuinderweg.FietsverkeerTijdens de werkzaamheden is ook het fietspad afgesloten. Er zijn twee mogelijkheden voor doorgaand fietsverkeer:
  De noordelijke route via het Schoterpad en de Ruttensweg
  De zuidelijke route via het Friesepad en de BanterwegWerkzaamhedenIn opdracht van Rijkswaterstaat legt provincie Flevoland een rotonde aan op de op- en afrit A6 Bant. De rotonde wordt aangelegd bij de afrit vanaf Emmeloord / de oprit richting Lemmer. De oprit naar Emmeloord en afrit vanaf Lemmer blijven ongewijzigd.Meer informatieVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 - 265 566.

  Meer informatie
 • N305 Waterlandseweg / A6

  Wat gaan we doenWaarAfsluiting van de N305 Waterlandseweg tussen de A6 en de Kemphaan (inclusief afsluiting kruispunt Kemphaanweg/Waterlandseweg)WanneerVrijdag 6 april 20.00 uur tot maandag 16 april 5.00 uur 2018Hinderextra reistijd door omleidingsroutesReisinformatieBewoners van Overgooi en bedrijven op en rond stadslandgoed De Kemphaan te Almere krijgen in april 2018 te maken met omleidingen.10 dagen lang omleiding vanuit/naar OvergooiDe werkzaamheden veroorzaken voor bewoners van Overgooi tijdelijk overlast. Om per auto westwaarts naar Almere Haven of Stad te gaan, kunnen zij tijdelijk de kruising van de Meentweg en de Waterlandseweg bij de Kemphaan niet gebruiken. Omdat de wegen ter plekke vaak smal zijn, adviseert de provincie om Overgooi niet via dezelfde route uit te rijden als binnen te rijden.Wijk uit via GooimeerdijkHet dringend advies is om langs het Kloosterbos via het Rooibos de richting van de Gooimeerdijk-Oost in te slaan. En vandaar rechtsaf naar Almere Haven en verder richting Amsterdam of linksaf richting Gooiseweg en Zeewolde, A27 etc.Wijk in via kruising N305 met MerelwegOm vanuit het oosten (A27) naar Overgooi (terug) te komen, wordt aangeraden om de Waterlandseweg te volgen tot de kruising met de Vogelweg/Merelweg. Verkeer rijdt dan via de Merelweg, Meesweg en het Kloosterbos de wijk in.De Kemphaan bereikbaar vanuit oosten (A27)Ondernemers, werknemers en bezoekers van bedrijven op en rond stadslandgoed De Kemphaan kunnen tijdens de werkzaamheden aan de kruising hun bestemming via de Waterlandseweg wel bereiken. Zij gelden als bestemmingsverkeer. Komende vanuit de kant van de Vogelweg of A27 kan bestemmingsverkeer ongeveer 50 meter voor de kruising over stalen platen door de berm om over de Kemphaanweg verder te rijden.Stortplaats BraambergenVrachtwagens met de bestemming stortplaats Braambergen komen tijdens de afsluiting ook alleen vanuit het oosten. De vrachtwagenchauffeurs wordt gevraagd een scherpe bocht naar rechts te nemen en met hun trucks over stalen platen verder naar de stortplaats te rijden.OV tijdens afsluiting Waterlandseweg 6-16 april
  Lijn 159: Vanuit Zeewolde volgt de 159 de Vogelweg tot aan A27 richting Almere, A6 richting Amsterdam,  dan de afslag Almere stad afslag 5. Bij de verkeerslichten linksaf, daarna wederom  eerste verkeerslichten linksaf (Veluwezoom) Bij rotonde linksaf, dan doorrijden naar busbaan en deze opdraaien. Vanuit Almere rijdt de bus tot net voor halte Veluwsekant de normale route,  ter hoogte van de kruising Veluwezoom rechtsaf (busbaan). Dan de busbaan doorrijden tot aan T-kruising niet rechtsaf naar ’t Oor maar linksaf. Hierna eerste rechtsaf (=oude Waterlandseweg), bij verkeerslichten rechtdoor A6 oprijden, hierna A27 op en A27 afslag Vogelweg eraf (Hollandse Hout ) einde weg linksaf Vogelweg. Daarna op route.
  Lijn 160: Lijn 160 rijdt een gewijzigde route en doet hiermee Almere Hout aan. Richting CS om 10:35-12:35-15:35-17:35-19:35-21:35 en 23:35. Vanaf CS vertrekt de lijn 160 de reguliere tijden en rijdt dan via Almere Hout. Daarnaast rijdt er een pendelbusje tussen Almere ‘t Oor en De Kemphaan via Almere Hout lijn 326 (Keolis).  Afsluiting Waterlandseweg bij viaduct over A6(Werk aan toerit en afrit A6 bij Waterlandseweg. Foto: Rijkswaterstaat)Vanaf vrijdag 6 april 20.00 uur tot maandag 16 april 2018 5.00 uur is de Waterlandseweg vanaf de Meentweg tot na het viaduct over de A6 dicht. Ook de afrit Almere Stad vanuit Amsterdam is in deze periode afgesloten. De oprit Almere Stad richting Lelystad is dicht van vrijdag 6 april 20.00 uur tot donderdag 26 april 2018. Aldus aannemer Parkway6 in opdracht van Rijkswaterstaat.Omleiding
  Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde/Lelystad wordt omgeleid via de dreven, Tussenring, Buitenring en/of de A27.
  Verkeer vanuit Almere Stad richting Utrecht wordt omgeleid via de A6 richting knooppunt Muiderberg, de A1 richting Hilversum/Amersfoort en de A27.
  Verkeer vanuit de richting Amsterdam/Amersfoort naar Almere Stad wordt geadviseerd om via afrit Stedenwijk (3), de Stedendreef en de Havendreef naar Almere Stad te rijden.
  Verkeer vanuit de richting Amsterdam naar Zeewolde, wordt bij knooppunt Muiderberg omgeleid via de A1 en de A27.
  Verkeer vanuit de richting Utrecht naar Almere Stad wordt omgeleid via de A27 en de A6.Het is mogelijk dat het verkeer in en rondom Almere tijdens de afsluiting van de Waterlandseweg ernstige hinder ondervindt.WerkzaamhedenIn de periode dat aannemer Parkway6 voor Rijkswaterstaat de Waterlandseweg afsluit ter hoogte van de toe- en afritten van de A6, gaat aannemer KWS voor de provincie ook aan het werk. Zoals aan de bestaande brug over de Lange Wetering. Ook wordt er een nieuw, betonnen fietspad aangelegd vanaf het Stevenspad naar het brugdek. Tot slot worden ter plekke nog enkele bomen geplant. Door de wegwerkzaamheden te laten samenvallen wordt zoveel mogelijk geprobeerd hinder voor verkeer te beperken.Kruising Meentweg op de schopDe kruising Kemphaanweg / Meentweg / Waterlandseweg gaat in deze periode op de schop. De kruising wordt opgeknapt om haar op hetzelfde onderhoudsniveau te brengen als de rest van de verdubbelde Waterlandseweg.Meer informatieInformatie over de werkzaamheden ten behoeve van de verbreding van de A6 vindt u op het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl. U kunt zich daar ook abonneren op de nieuwsbrief van het project. Voor vragen of opmerkingen over het project kunt u contact opnemen met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 - 8002.

  Meer informatie
 • N715 Oosterringweg

  Wat gaan we doen?WaarN715 Oosterringweg tussen de kruising met de Wellerzandweg en de rotonde met de Kuinderweg.Wanneermaandag 7 mei tot en met woensdag 9 mei 2018; op deze dagen tussen 8.00 en 15.00 uur.HinderOmleidingsroute op maandag en dinsdag; hinder op woensdag.ReisinformatieDoorgaand verkeerOp maandag en dinsdag is de Oosterringweg afgesloten van 08.00 uur tot 15.00 uur tussen de kruising met de Wellerzandweg en de rotonde met de Kuinderweg. Doorgaand verkeer tussen Kuinre/Luttelgeest en Bant/Creil kan omrijden via de Kuinderweg, Muntweg en Banterweg.BestemmingsverkeerBestemmingsverkeer (voor bedrijven en woningen die zich binnen de afsluiting bevinden) kan alleen vanuit de richting Bant  naar de bestemming rijden. De woningen en bedrijven zijn niet toegankelijk vanuit de richting Kuinre/Luttelgeest; dit verkeer dient om te rijden via de Kuinderweg, Muntweg, Friesepad en Oosterringweg.Op maandag en dinsdag is de Oosterringweg vóór 08.00 uur en na 15.00 uur gewoon toegankelijk. Ook op woensdag is de Oosterringweg gewoon geopend. Er geldt dan wel een snelheidsbeperking ter hoogte van het werkvak.WerkzaamhedenHet plateau ter hoogte van de hoofdingang van het AZC voldoet niet aan de eisen. Het wordt daarom verwijderd en direct opnieuw aangelegd.Overige werkzaamhedenTegelijk met de werkzaamheden aan het plateau, werkt Provincie Flevoland aan de op- en afrit A6 Bant. Hierdoor is de N715 Oosterringweg afgesloten tussen de kruising met het Friesepad en de westelijke op- en afrit A6. Lees meer informatie over dit project.Meer informatieVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566.

  Meer informatie
 • N305 Waterlandseweg tot 6 mei

  Wat gaan we doen?De werkzaamheden aan de bestaande brug over de Lange Wetering zijn maandag 16 april nog niet helemaal afgerond. Er moet nog een geleiderail worden aangebracht en een betonnen fietspad aangelegd tussen het Stanleypad en de Weteringweg.WaarN305 Waterlandseweg in Almere  ter hoogte van de (brug) Lange Wetering.WanneerIn de periode van maandag 16 april  tot en met zondag 6 mei 2018.HinderDe hinder voor verkeer is beperkt. Om voor de aannemer voldoende veilige ruimte te creëren om te kunnen  werken aan de geleiderail en het fietspad wordt richting Almere 1 rijstrook afgesloten. Verkeer moet zijn snelheid bij het passeren van de brug matigen tot 50 km/u. Er worden geen problemen verwacht voor de doorstroming. Temeer omdat het verkeer na de brug ruimte krijgt op het nieuwe ‘verkeersplein’ dat de aannemer van Rijkswaterstaat daar aanlegt en het verkeer zich er goed kan verdelen en vlot wegstromen.ReisinformatieWie dat deel van de Waterlandseweg wil vermijden, wordt geadviseerd om te rijden via de A27 en A6.WerkzaamhedenDe werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een geleiderail en de aanleg van een betonnen fietspad.Meer informatieVoor meer informatie over dit project, bekijk ook het dossier https://www.flevoland.nl/dossiers/n305-waterlandsewegVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten.
  Hebt u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566.
  -------------------------

  Meer informatie
 • A6 Lemmer - knooppunt Emmeloord

  Wat gaan we doen?waarA6 Lemmer tot en met knooppunt Emmeloord (alleen in zuidelijke richting)wanneervan dinsdag 1 mei tot en met donderdag 3 mei: drie avonden van 19.30 uur tot 06.00 uurhinderomleidingsrouteReisinformatieReizigers richting Lelystad/Amsterdam moeten bij Lemmer de snelweg af en vanaf daar de omleidingsroute volgen om bij Emmeloord (afslag 14) de snelweg weer op te draaien. De op- en afritten bij Lemmer, Bant en Emmeloord De Munt zijn afgesloten.WerkzaamhedenIn de maand mei voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan het asfalt op de A6 in zuidelijke richting, tussen Lemmer en Almere.Meer informatieVoor meer informatie over dit project, bezoek de website van Rijkswaterstaat of bel 0800 - 8002.

  Meer informatie
 • N305 Biddingringweg

  Wat gaan we doen?WaarN305 Biddingringweg tussen Biddinghuizen ('De Bult') en de kruising met de KarekietwegWanneerMaandag 23 tot en met woensdag 25 april 2018, dagelijks tussen 09.00 en 15.00 uur; op dinsdag 24 april wordt ook gewerkt op kruising 'De Bult'.HinderExtra reistijd door omleidingsroute.ReisinformatieTijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor doorgaand verkeer tussen Zeewolde/Harderwijk en Dronten/Swifterbant (en vice versa). De route loopt via de Larserweg, Rietweg en Swifterweg. Vóór 09.00 uur en ná 15.00 uur is de Biddingringweg gewoon geopend voor het verkeer.Op dinsdag wordt ook op kruising 'De Bult' gewerkt en daarom kan het verkeer van en naar Biddinghuizen te maken krijgen met vertraging. De kruising wordt niet afgesloten voor het verkeer, maar het verkeer dient rekening te houden met extra reistijd.WerkzaamhedenDe laatste afrondende werkzaamheden van het groot onderhoud van vorig jaar moeten nog gedaan worden. Door het slechte weer van afgelopen winter zijn deze werkzaamheden uitgesteld tot dit voorjaar.De werkzaamheden omvatten onder andere het afwerken en inzaaien van de bermen, puin ruimen en het rechtzetten van borden. De werkzaamheden worden buiten de spits uitgevoerd om de overlast zo veel mogelijk te beperken.Meer informatieVolg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566.

  Meer informatie
 • N301 Nijkerkerbrug (Rijkswaterstaat)

  waarN301 Nijkerkerbrug bij Nijkerk.wanneerVrijdag 4 mei van 20.00 uur tot en met maandag 7 mei 06.00 uur.hinderOmleidingsroute voor autoverkeer.ReisinformatieAutoverkeer kan omrijden via de N302 Harderwijk of via de A27 Stichtse Brug. Geen hinder voor fietsverkeer.WerkzaamhedenRijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de Nijkerkerbrug, de brug is toe aan een opknapbeurt. Na afronding van het project kan de brug weer minimaal 25 jaar mee.Meer informatieVoor meer informatie over dit project, bekijk de website van Rijkswaterstaat.

  Meer informatie

geef uw melding door: 0320-285050

Via de radio worden tweemaal per uur de vertragingen en de flitsers gemeld. Omroep Flevoland radio is te ontvangen via 89.8. FM.