Vooral vanmiddag ruimte voor de zon. Ook nog een bui


Vanochtend is het bewolkt. Hier en daar valt er nog een spat regen, maar meestal is het gewoon droog. De temperatuur ligt rond de 10 a 11 graden bij een stevige wind uit west tot zuidwest.

Vanmiddag breekt de zon van tijd tot tijd door, maar is er ook nog kans op een enkele bui. Het kwik loopt uiteindelijk op naar een graad of 13 a 14 bij een matige tot krachtige westenwind.

Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook kans op een bui. Het kwik zakt naar 6 graden. Morgen blijft die kans op buien bestaan. Er is ook ruimte voor de zon.


vooruitzicht

Licht wisselvallig en tamelijk fris


De paraplu heb je de komende dagen van tijd tot tijd nodig. Het is licht wisselvallig. Dat geldt ook voor morgen op donderdag. Daarbij tamelijk fris met 13 graden. De Koningsnacht verloopt droog en tijdens opklaringen kan het 5 graden. Koningsdag is er af en toe zon, maar ook redelijk wat wolken en kans op een enkele bui.

In het weekend is het waarschijnlijk zaterdag helemaal droog met af en toe zon. Zondag komt er veel bewolking voor en valt er af en toe regen. Na het weekend weinig verandering.


deze week