Kans op een paar stevige buien. Veel wind. Morgen overwegend droog


Vanavond en vannacht kunnen eerst een paar stevige buien over trekken. Daarbij is kans op onweer en zware windstoten. In de loop van de nacht wordt het weer iets rustiger. Verder hebben we ook te maken met opklaringen. Het kwik zakt naar 11 graden bij een matige tot krachtige wind uit het westen.

Morgenochtend misschien nog een bui. Voor de rest een droge dag met van tijd tot tijd zon. In de loop van de middag meer wolken vanuit het zuidwesten.

De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig boven land, maar op de meren ook krachtig. De temperatuur komt uit rond de 15 a 16 graden.


vooruitzicht

Wisselvallig weekend. Volgende week rustiger en droger


Zaterdag kan er in de Noordoostpolder eerst nog een bui vallen. Voor de rest is het droog met ook van tijd tot tijd zon. Het kwik komt in de middag uit rond de 16 graden. Zondag kan het tijdelijk iets warmer worden. Verder is het regenachtig en kan er veel wind komen te staan.

Na het weekend wordt het een stuk rustiger en ook droger. De zon laat zich van tijd tot tijd ook zien. Het kwik ligt in de middag over het algemeen tussen de 15 en de 18 graden. De nachten worden in de loop van de week wat frisser.


deze week